GILDIA ZOSTAŁA ROZWIĄZANA... przepraszamy.
Nasz członek guildi a teraz juz były. Demonizas gdybys mógł to dodaj tego typa na czarna liste a już mówie czemu. Zostalismy zaproszeni do domu Pitbulla by zrobie nowego ss'a na forum. Gdy tylko g bolt zostaw wystawiony po screenie czeczenia go ukradł. Nastepnie zajął się innymi wartościowymi itemami w domku. Te zachowanie jest nie dopuszczalne w guildi i odrazu wyrzucilem czeczenie. Mysle ze możesz zmodernizowac post o black list i dopisać tego typa na tą własnie liste. Przykro nam bardzo ze Pitbull utracił tak wartościowy item
Jeżeli tylko bedziesz chcial by Ci w czymś pomóc możesz walić do mnie śmiało.
/// Zły dział. Pomoc.
Poziom upalenia:Kreci gibony
No to ładnie... Wielka lipa, ale uważam, że i wy jednak nie powinniście ufać nowym członkom gildi... Jak wiadom nie każdy jest uczciwy i to jest właśnie najlepszy przykład...
Jeśli jeszcze chodzi o tą czarną listę to uważam, że ten temat nie powinnien być zamknięty, gdyż każdy użytkownik forum powinien móc dodać tam dany nick, który według niego powinien się tam znaleźć z uzasadnionych powodów...
Ostatnio edytowany przez Lee Shoter (16-01-2011 15:03:13)
Trochę źle zrobił Piitbull nie ogarniał. Zamiast od razu wywalić go z listy w chacie a on się czaił co jeszcze weźmie stracił ponad 50kcc.Szkoda trochę tej sytuacji i Piitbulla też .
Teraz ja coś napisze ;]
1.Nie powinieneś mu ufać, nawet Mi nie ufałeś... a każdy wie, że jestem uczciwy
2.Dobrze Punker, koleś ma pograne
3.Lee Shoter będzie miał usunięte konto na forum jak Tylko pogadam z Eplicorem, ciągle spamuje,dubluje posty... (z czasem oczyszczam Forum z Jego spamu)
Tak na zdjeci gdzie wbilem 400lvl widac g bolta.Potym jak go stracilem kupile 4 pacc runy i sellem.Mozecze sie zapytac Deltjego.On widziel jak mialem 4 pacc runy.
/// Czeczenia zostaje wydalony z guild i tym samym z forum. Temat zamykam. Kosz.