GILDIA ZOSTAŁA ROZWIĄZANA... przepraszamy.
Poziom upalenia:Kreci gibony
Chciałem powiedzieć, że jak widać ktoś z administracji najwidoczniej nie umie przegrywać, gdyż jak wygrywałem w sondzie na vice to została ona usunięta. No cóż, trudno. Jeszcze chciałem poruszyć temat mojego zbanowania. Uważam, że jak dodawałem trochę więcej postów niż inni to po prostu chciałem jakoś rozruszać to forum to zostałem za to ukarany, dostałem bana i -1 punkt...
Ostatnio edytowany przez Lee Shoter (18-01-2011 09:43:33)
Jest to wymóg Demonizasa więc miej do niego pretensję i w pewnym stopniu mój gdyż raził mnie ten spam. Spam, nie będzie tolerowany na forum. Co do sondy, została usunięta bo wyniki zostały sfałszowane. Jeszcze coś?[...]
Tak, dla twojej wiadomości sonda nie została sfałszowana... Nawet wiem kto na mnie głosował, więc nie mów, że sfałszowałem wyniki...
No, ale ewidentnie to sugerujesz, a robicie(z Demonizasem) to tylko dlatego, że w tej sondzie ja miałem 5 głosów, Demonizas 3, a Ty 3 lub 2 już nie pamiętam, no i jeszcze Punker miał 3 lub 2 jednem z was. Bo ogólnie w sondzie było 13 głosów...
No spoko. Tylko, że jak ktoś inny wygrywa to czemu to usuwacie...?
/// 5 wątków wyżej masz odpowiedź.
Tak. Tylko, że zapewniam was, że ja nic nie fałszowałem, a jeszcze sam się pytałem Eplicor'a czy przypadkiem ten ktoś z nickiem składającym się z cyfr nie oddawał głosów w sondzi i w ogóle, żeby coś z tym zrobił... Więc teraz nie sugerujcie, że zfałszowałem... Po prostu wygrałem.
Ostatnio edytowany przez Lee Shoter (18-01-2011 17:52:02)