GILDIA ZOSTAŁA ROZWIĄZANA... przepraszamy.
Poziom upalenia:Kreci gibony
Tak jak w temacie, chciałem zapytać gdzie można expić, aby szybko zarobić kase. Jeżeli chodzi o mnie to mam 700+ rp. Proszę pisać propozycje. W tym temacie możecie również pisać propozycje dla innych leveli.
/// W poradniku powinno być przez graczy napisane w jakim progu lvlowym, ja mogę napisać, że najlepiej zarabiać zabijając Omena... Na to samo wychodzi
Ile gdzieś na level u Ciebie? Tam jest ogólnie dużo loota, ale nie aż tak bardzo dobrego, ale ogólnie jeśli go się sprzeda to nie wiem ile wychodzi.
Może mi powiesz tak mniej więcej ile u Ciebie na level albo 5 leveli?
Poziom upalenia:Pali z lufki
Najlepiej Mad Dogi lub Kingi
Ale z tym moim lootem to jest coś ostatio jakoś dziwnie. Expiłem praktycznie równo z Punkerem na flubach i mi wyspadł magic sword tylko i jakieś dsm, a jemu już parę g axe i chyba dsl... Czy ktoś może wiedzieć o co chodzi? Czy to jest po prostu takie głupie szczęście czy jednak coś jest nie tak?
Hmm jak nie flubby, to um. Nie ma reguły na to. Poprostu trzeba cierpliwie czekać na loota. Mi zazwyczaj sie farci no ale nie zawsze dopisuje takie szczęście. Pozdro!
Szkoda, że tylko Tobie się farci...
Z tym lootem z ms to jest tak za 5 lvl wezmę ponad 1,5kcc.Dobrze leci na msc dobry loot jest blessedki mls g axe itp za 2 lvl z msc wziełem ostatnio ponad 2,5kcc.To tak różnie jest z tym lootem jednego dnia jest dobry a drugiego zły każdy inaczej ma
No kurcze. Czemu wam się tak farci. Ja jeszcze nigdy takiego loota nie miałem.
No z ms i kingów też nie jest zły. Tylko, żeby z ms był jakiś best item lepszy, a z kingów częstszy loot i g axe, żeby częściej leciało.
Moim zdaniem expić można na ms nie zbierając lota to w miary szybko idzie lvl,ale ja zawsze zbierałem lota i zawsze jakaś kaska była.Na kasę to polecam mystic scaraby exp jest też taki dobry ale to dopiero 500 lvl sobie spoko wpada i ogarnia całego spota i lot jest w tedy OK.Tyle że nie każdy ma szczęście.
No, ja na co mam iść? Chodzi głównie o loot...